AcnTURK Sigorta ilk acenteler toplantısını KKTC’de gerçekleştirdi

Sigorta acentelerinin bir araya gelerek kurduğu ilk ve tek sigorta şirketi olan AcnTURK Sigorta, kıymetli iş ortaklarıyla “Akıl, Cesaret ve Nitelik” teması etrafında şekillendirdiği toplantısını Kıbrıs’ta gerçekleştirdi.
 
AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi, Genel Müdür Ali Murat Dişci ve Yönetim Kurulu İletişim Danışmanı Dr. İsmail Kızılbay toplantıda yaptığı konuşmalarda 2024 yılına dair sektörel hedeflerini acenteleri ile paylaştılar.
21 Ekim 2023 tarihinde Limak Cyprus Deluxe Hotel’de gerçekleşen toplantıya yaklaşık 520 acente katılım gösterdi. Toplantıdaki konulardan bir diğeri ise sektörün değerlendirilmesi ve şirket hakkında gelişmelerdi.
“Acentenin olmadığı yerde müşteri de risk altındadır”
 Toplantının ilk oturumunda konuşmasını yapan AcnTURK Sigorta Genel Müdürü Ali Murat Dişci “Sigortacılığın itibarı risk altında, bu çözülmesi gereken bir sorun. Acenteler bir yıl sonra astronomik fiyat gelebilir endişesini yaşıyor. Acentelik mesleği de dijital sigortacılığın riski altında. Yeni kuşak mobil kullanıyor diye acente devreden çıkacak deniyor. Acentelik mesleğinin devamı bizim sıkı sıkı tutunmamız gereken bir durumdur.” diyerek mesleğin ekonomi içindeki rolünün yeni jenerasyonlara da anlatılması gerektiği ve bu konuya gereken önemi vermesi gerektiğini vurguladı.
Konuşmanın devamında ise “Biz sigorta sektörünü değiştirmeye çalışıyoruz, rekabetle işimiz yok. İşimiz sigortacının sigortacılığı yapma şeklini değiştirmek. Biz Türkiye’nin en iyi sigortacılık hizmeti veren sigorta şirketi olmak istiyoruz. Misyonumuz en tatminkâr hizmeti en hızlı, sürdürülebilir vermek. Vizyonumuz bireysel ve küçük müşteriye, kobilere yenilikçi ürünlerle ulaşmak. Teknoloji projelerine de yatırımı sürdürüyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Genel Müdür Ali Murat Dişci; “Hizmet standartımızı daha da yükselteceğiz ve AcnTURK markamıza yatırım yapacağız. Trafik sigortasında da ruhsat başvurumuz var ve poliçe kesmeye hazırız.” açıklamasıyla konuşmasını sonlandırdı. Acentelerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi konuşmasına acente şirketinin kurulmasındaki en büyük etkenlerden başlayarak, son dönemdeki şirket gelişmelerine kadar her detayı şeffaf bir şekilde katılımcılarla paylaştı.
“Biz bu yolda devam edeceğiz…” Geçtiğimiz aylarda AcnTURK Sigorta’nın çıkartmış olduğu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hakkında da bilgiler veren Murat Büyükçelebi; “Sağlıkta paylaşımlı aile sigortası çıkarttık, ortak limit var. Limitsiz TSS ve TSS 1 yatarak ürünlerimiz de yenilikçi. Konutta da eksiksiz sigortası yenilikçi bir ürünümüz. Sigortalının evi sel ya da depremde yıkılıyorsa gerçek maliyet neyse onu veriyoruz. Bu büyük bir olay. Hiçbir problem yaşamdan konut sigortası yapabileceksiniz. Hem kasko hem sağlıkta prim iadesi alabileceksiniz. Sağlıkta 64 yaşın üstünü de sigortalıyoruz, sektörde verilmeyen b12 ve d vitamini de veriyoruz.” Diye belirterek diğer tamamlayıcı sağlık sigortalarından farklı olduğunun altını çizdi.
AcnTURK Sigorta’nın ses getiren “Kaza Yaparsan Öde Sigortası, Kullandığın Kadar Öde Sigortası” gibi inovatif ürünlerine devam edeceğinin müjdesini de veren Büyükçelebi; “Kişisel koruma kalkanı sigortamız yenilikçi bir ürün. Herkesin ihtiyacı olan ne varsa içinde var. Findeks paketi, ehliyet sorumluluk, tehlikeli hastalık ve antivirüs paketi gibi teminatlar var. Her vatandaşın cebinde olması gereken bir ürün. Komisyon oranı da yüksek, hepinizin satabilmesi için tasarladık. Kişisel verileri koruma sigortası da her vatandaşın sahip olması gereken bir sigorta” diyerek yeni sigorta ürünü hakkında da bilgileri acentelere aktardı.
Toplantının ikinci oturumunda, AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu İletişim Danışmanı Dr. İsmail Kızılbay sigortayla ilk tanışma hikayesinden başlayarak, kariyeri boyunca edindiği sigortacılık deneyimlerini acentelerle paylaştı. AcnTURK Sigorta’nın acentelerine olan güveninin büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Unutmayın ki, AcnTURK’u AcnTURK Sigorta yapan siz acentelerimizsiniz.” Şeklinde konuşmasını noktaladı. Toplantı sonrasında, acenteler, bilgi dolu ve keyifli geçen acente toplantısının, şirket ile acenteler arasındaki güven bağlarını daha da sağlamlaştırdığını ifade ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir